• Zece obiecte negre au fost observate planând lângă Stația Spațială Internațională.
  • Imaginile au fost suprinse într-o transmisie live realizată de Agenția americana NASA.
  • User: „Tocmai am verificat camerele ISS și acele mici pete sunt încă acolo”.

O flotă de zece OZN-uri misterioase au fost observate în apropierea Stației Spațiale Internaționale (ISS), într-o transmisie live realizată de Agenția americana NASA, susține un utilizator de pe YouTube, scrie The Sun.

Un pasionat de astronomie și de teoriile conspirațiilor crede că obiectele zburătoare neidentificate au format un cerc, deasupra Oceanului Atlantic de Sud.

În imagini sunt văzute mai multe corpuri necunoscute, care par că provin dintr-o înregistrare făcută de o camera video de pe ISS, de un „vânător” de astfel de evenimente.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Fotografia a fost realizată în data de 3 iulie 2021, iar utilizatorul a spus că „această captură de ecran de la Stația Spațială Internațională, este de deasupra Oceanului Atlanticului de Sud, în jurul orei 8:30”.

Videoclipul i-a determinat pe fanii OZN-urilor să acceseze transmisiunea live al ISS.

Unul din useri a comentat: „Tocmai am verificat camerele ISS și acele mici pete sunt încă acolo”.

Existența OZN-urilor și a extratereștrilor este considerată de unii doar o teorie a conspirațiilor, însă Barack Obama și Bill Clinton, doi președinți ai Statelor Unite au recunoscut amândoi că „pe cerul nostru se întâmplă ceva neobișnuit”.

Raportul serviciilor secrete din SUA privind OZN-urile a fost publicat în urmă cu două săptămâni – dar acum toată lumea întreabă, ce arată versiunea completă a dosarului?

Deocamdată, NASA nu a comentat imaginile surprinse.