• Spaniolii au venit la CES cu un dispozitiv pentru sexul la distanță.
  • Partenerii se pot conecta de la distanță la dispozitivul Fleshlight.
  • La CES a apărut dispozitivul care corectează disfuncțiile erectile.

Tehnologiile noi ne invadează și intimitatea sexuală. La CES, pe lângă televizorul transparent, telefoanele cu display rotativ sau mașinile care parchează lateral, au apărut și ultimele generații de jucării sexuale, scrie Daily Mail.

Ultimul răcnet e dispozitvul care te ajută să faci sex la distanță – chiar dacă vă despart zeci de mii de km. Spaniolii s-au gândit că și iubirea poate să profite de tehnologie așa că au făcut aparatul Fleshlight – un cilindru dintr-un material care se comportă ca și țesutul muscular uman, ca să imite mai bine aparatul reproducător feminin. Fleshlight se conectează prin bluetooth la laptop și poate fi controlat chiar de partener.

Nu doar relațiile la distanta și-au găsit rezolvarea la CES – noua tehnologie are și aplicații medicale. Exemplul este aparatul care corectează disfuncțiile erectile. Jucăriile sexuale de generație nouă au și reglaje de temperatură, vin cu sunete în dotare și pot difuza chiar și arome.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Compania norvegiană de tehnologie sexuală Handy a lansat un nou vibrator la CES în acest an, numit Oh!”. Este un vibrator fără fir, conectat prin Bluetooth, care folosește unde sonore pentru a produce vibrații. Undele sonore sunt generate de motoarele LRA, precum cele de pe un controler PlayStation 5.

Citește și