• Disney și Apple au anunțat prima poveste imersivă pentru casca de realitate mixtă, Vision Pro.
  • „What If…? – An Immersive Story” permite utilizatorului să privească acțiunea din mijlocul ei.
  • „What If…? – An Immersive Story” va fi o aplicație standalone pentru Vision Pro.

Cum ar fi să intri direct în mijlocul acțiunii dintr-un film, deși stai acasă în propria ta canapea? Asta vor crea cei de la Apple și Disney care au anunțat prima experiență imersivă pentru casca Vision Pro din universul Marvel.

Este vorba despre prima poveste interactivă din universul Marvel. Se bazează pe animația What if? care explorează poveștile personajelor cunoscute, de la Black Panther la Iron Man, dacă alegerile lor ar fi fost diferite.

Ei bine, povestea interactivă se va numi „What If: An Immersive Story” iar creatorul ei, Dave Bushore, le promite fanilor că vor trăi experiența alături de personajele din animație. Totul în această aplicație standalone pentru Vision Pro. Ce înseamnă mai exact? Dacă e să ne luăm după promisiuni, tu vei fi protagonistul poveștii de o oră. Vei fi în mijlocul acțiunii și te vei plimba în diferite realități, vei învăța să manevrezi Pietrele Infinitului, vei învăța artele mistice și vei întâlni diferite versiuni din Multiverse ale personajelor tale preferate.

Recomandări

CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?

Când? Momentan nu știm, nu a fost anunțat. Însă putem trage o concluzie clară: suntem în fața unei revoluții pentru cinematografie unde fanii ajung să ia parte activ la acțiune.

Citește și