WhatsApp adaugă funcția „imagine în imagine” la apelurile video

Foto: Mediafax
  • WhatsApp oprea videoclipul unei persoane dacă aceasta părăsea rețeaua socială pentru a căuta ceva online sau pentru a discuta cu cineva.
  • O nouă actualizare pe care WhatsApp a efectuat-o în această funcție, a fost implementarea modului PiP” (Picture in Picture).
  • Noua funcție vă permite să continuați să vedeți ceea ce se întâmplă de cealaltă parte a apelului video într-o căsuță mică, într-unul dintre colțurile ecranului.

Aplicația de mesagerie instantanee WhatsApp a început ca un serviciu care a înlocuit SMS-urile, permițându-vă să discutați prin text în mod complet gratuit și nelimitat de pe telefonul mobil. În timp, platforma a făcut posibil acest lucru și de pe alte dispozitive și chiar din browser și a încorporat noi formate de chat la distanță, cum ar fi audio, apeluri și apeluri video.

Utilizatorii sunt din ce în ce mai mult hiperconectați și, uneori, în timp ce efectuează apeluri video sau se uită la televizor, de exemplu, continuă să utilizeze alte aplicații. Până acum, WhatsApp oprea videoclipul unei persoane dacă aceasta părăsea rețeaua socială pentru a căuta ceva online sau pentru a discuta cu cineva, dar acest lucru este pe cale să se schimbe.

La ieșirea din aplicație, utilizatorii nu mai puteau vedea videoclipul și puteau doar să asculte, ca și cum ar fi fost un apel audio. Odată cu actualizarea pe care WhatsApp a efectuat-o în această funcție, a fost implementat modul PiP” (Picture in Picture).

Noua funcție vă permite să continuați să vedeți ceea ce se întâmplă de cealaltă parte a apelului video într-o căsuță mică, într-unul dintre colțurile ecranului. În plus, utilizatorii pot fi siguri că apelul video nu se va opri decât dacă au selectat să îl pună pe pauză.