• Cine nu a făcut o greșeală și nu a șters un mesaj pentru el însuși, în loc să șteargă un mesaj pentru toată lumea pe WhatsApp?
  • Această eroare a provocat mai multe situații dificile de când există, dar compania a ascultat utilizatorii care s-au plâns de ea și a pus în sfârșit o soluție.
  • Funcția este acum disponibilă pentru toți utilizatorii din întreaga lume, atât pe Android, cât și pe iPhone.

Cine nu a făcut o greșeală și nu a șters un mesaj pentru el însuși, în loc să șteargă un mesaj pentru toată lumea pe WhatsApp? Această eroare a provocat mai multe situații dificile de când există, dar compania a ascultat utilizatorii care s-au plâns de ea și a pus în sfârșit o soluție.

„Am adăugat opțiunea de a anula „Șterge pentru mine” pentru momentele în care doriți să ștergeți pentru toată lumea, dar din greșeală ștergeți mesajul doar pentru dumneavoastră”, a scris pe Twitter șeful Meta de la WhatsApp.

Cu această nouă funcție, utilizatorii de internet care au această problemă vor putea să își anuleze instantaneu acțiunea. Prin selectarea opțiunii „șters din greșeală”, mesajul va apărea din nou în chat-ul expeditorului și acesta va putea să-l șteargă „pentru toată lumea” înainte ca destinatarul (destinatarii) să-l citească.

Funcția este acum disponibilă pentru toți utilizatorii din întreaga lume, atât pe Android, cât și pe iPhone. Cu toate acestea, merită menționat faptul că opțiunea de anulare a ștergerii poate fi utilizată doar câteva secunde după ștergere, așa că trebuie să fiți vigilent, altfel nu veți putea să o recuperați mai târziu.