• Walmart a purtat discuții cu companii media despre includerea divertismentului prin streaming în serviciul său de abonament.
  • Lansarea planificată va permite YouTube să se alăture unor companii precum Roku și Apple.
  • Platforma este în lucru de cel puțin 18 luni.

YouTube plănuiește să lanseze un magazin online pentru serviciile de streaming video, a anunțat vineri Wall Street Journal.

Compania a reluat discuțiile cu companiile de divertisment cu privire la participarea la această platformă, la care se referă la nivel intern ca la un magazin de canale, se arată în raport, citând persoane apropiate discuțiilor recente.

Platforma este în lucru de cel puțin 18 luni și ar putea fi disponibilă încă din această toamnă, a adăugat raportul. Alphabet nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Reuters.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Având în vedere că tot mai mulți consumatori renunță la cablu sau la televiziunea prin satelit și se orientează către serviciile de streaming pe bază de abonament, lansarea planificată va permite YouTube să se alăture unor companii precum Roku și Apple în încercarea de a obține o parte din piața deja aglomerată a streaming-ului.

La începutul acestei săptămâni, New York Times a relatat că Walmart a purtat discuții cu companii media despre includerea divertismentului prin streaming în serviciul său de abonament