• Avem și un procent înregistrat de 55% pentru circuitele turistice de anul viitor.
  • Turiștii români sunt dornici să exploreze și să descopere lumea într-un mod inedit.
  • Se remarcă o creștere considerabilă și a cererii pentru croaziere.

Nici nu s-a terminat bine 2023, că deja avem tendințele de travel pentru 2024. Vedem creșteri de acum chiar și pentru sejururile de Paște de anul viitor, creșteri de 80% chiar. Avem și un procent înregistrat de 55% pentru circuitele turistice de anul viitor.

Tendința de creștere mare pentru circuite indică faptul că turiștii români sunt dornici să exploreze și să descopere lumea într-un mod inedit. Printre cele mai căutate destinații de circuit ale începutului de an 2024 se numără: Nicaragua – Costa Rica, cu tarife de la 4.400 de euro, Costa Ric- El Salvador-Columbia, cu bugete începând de la 4.900 de euro, China-Tibet-Nepal, pentru care ai nevoie de 6.000 de euro. Se remarcă o creștere considerabilă și a cererii pentru croaziere.

Printre cele mai solicitate croaziere de lux se numără: Croazieră pe Mississippi și Florida – Statele Unite ale Americii, Croazieră de Rusalii în Islanda și Groenlanda și Croazieră prin Fiordurile Norvegiene. După o perioadă de incertitudine, turiștii români arată un interes crescut pentru planificarea în avans a călătoriilor. Românii preferă să își petreacă vacanțele cât mai activ, în locuri cu o bogată istorie și tradiție culturală, indicând o dorință de învățare și de trăire a unor experiențe noi.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Citește și