• Nomadia Bootcamps include 4 zile, peste 500 de km și zeci de misiuni, fără bani și fără telefoane.
  • Filmările pentru această ediție s-au încheiat, iar experiența concurenților va putea fi vizionată din toamnă.
  • Din a doua zi de probe a apărut deja oboseala, au început să apară nervii.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să renunți la social media pentru câteva zile? Să te lași dus de val și să te aventurezi într-o experiență care îți va pune la încercare multe dintre abilitățile tale sociale, dar mai ales curajul? Nu trebuie să o faci pe cont propriu. Nomadia Bootcamps poate fi o variantă. 4 zile, peste 500 de km și zeci de misiuni, fără bani și fără telefoane.

„Noi la bază suntem o companie de consultanță imobiliară și colegii mei și-au dorit la un moment dat un teambuilding, dar diferit de ceea ce se întâmplă în mod normal și cum putem să fim o companie de consultanță imobiliară dacă nu susținem România și piața imobiliară, inclusiv prin turism? Atunci am creat acest proiect, care are o latură atât de a promova turismul românesc în alt mod față de zonele care sunt mega cunoscute de către populație și, la final, în scop caritabil, unde am avut premiul de 5.000 de euro donat către două cauze”, a spus Christian Tudorache, organizatorul Nomadia Bootcamps, la Aleph News.

Filmările pentru această ediție s-au încheiat, iar experiența concurenților va putea fi vizionată din toamnă.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„A fost peste așteptările mele. A fost foarte intens, cu multe emoții, cu plânsete. O să vedem pe YouTube echipele și concurenții care au plâns de fericire, de emoții, de nervi, de frustrări. Din a doua zi de probe a apărut deja oboseala, au început să apară nervii atât în interiorul echipei, cât și între echipe, dar peste toți acești nervi și aceste emoții intense, este foarte important că la final, comunitatea care s-a strâns în jurul proiectului este fantastică. Ne întâlnim și după acest bootcamp, iar experiența a rămas și rămâne vie pentru tot restul vieții”, a spus Christian Tudorache, organizatorul Nomadia Bootcamps, la Aleph News.

Citește și: