• Vila de lux Lighthouse Ligero are 4 dormitoare cu un apartament și o baie privată.
  • Pe insula Murter se află o superbă vilă de lux, numită și farul, cu o capacitate de 8 persoane.
  • În Grecia, insula Comorii deține o vilă cu o capacitate de 18 de persoane, 9 dormitoare, 3 camere pentru petreceri și 7 băi.

Hoteluri, pensiuni, apartamente, asta cauți inițial când vrei să pleci în vacanțe, dar cum ar fi dacă ți-ai închiria o insulă?

În Croația se află prima insulă, insula Host. Vila de lux Lighthouse Ligero are 4 dormitoare cu un apartament și o baie privată și este perfectă pentru un grup de 10 persoane. Prețurile pornesc de la 4.400 de lei pe noapte.

Pe insula Murter se află o superbă vilă de lux, numită și farul, cu o capacitate de 8 persoane, iar prețurile pornesc de la 12.000 de lei pe noapte. Vila ese construită în stil rustic și se află la numai 5 metri de Marea Adriatică. În Grecia, insula Comorii deține o vilă cu o capacitate de 18 de persoane, 9 dormitoare, 3 camere pentru petreceri și 7 băi. Vila abordează stilul de epocă francez, iar prețurile pornesc de la 20.700 de lei pe noapte.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

În Letonia poți să găsești locul ideal pentru tine și partenerul tău, pe insula Priedkalne. Casa de vacanță în stil elegant are o capacitate de doar 2 persoane și poți merge acolo dacă vrei să vezi frumusețea aurorii boreale. Mai există și varianta insulei Male din Maldive, un complex de căsuțe situate pe apă cu tavane înalte și fereste mari, unde prețurile pornesc de la 9.100 de lei pe noapte.

Citește și