• Daca vrei să ai șanse să urci în vârf, rezervă-ți biletele online!
  • 5,8 milioane de vizitatori au urcat in Turn anul trecut.
  • În clasament urmează London Eye, Colosseum din Roma, Legoland Windsor Resort din GB și Sagrada Familia din Barcelona.

Coada pentru a urca in vârful Turnul Eiffel este cea mai rea din lume! Motivul ? Timpul de așteptare înainte de a putea intra. Aceasta este concluzia unui studiu care a analizat aproape 11 milioane de recenzii postate pe Tripadvisor despre cele mai populare 100 de atracții din fiecare țară. Pentru fiecare atracție, site-ul a calculat numărul de recenzii care conțineau o referire la timpul de așteptare.

Site-ul Turnului Eiffel emite mai multe recomandări pentru a evita acești timpi de așteptare care se ridică uneori la câteva ore. Astfel, este recomandabil să vizitați monumentul când se deschide, la ora 9, sau în zilele de marți, miercuri și joi, zile „în care aglomerația este în general cea mai mică în afara perioadelor de „sezon”.

Un alt sfat: cumpărați-vă biletele în avans online și mergeți la o intrare dedicată la ora aleasă. Înregistrate cu ora aleasă, îți garantează urcarea până în vârful turnului, indiferent de aglomerația zilei. Dacă sunt achiziționate la fața locului, vânzarea biletelor pentru a urca până în varf poate fi întreruptă în caz de saturație legată de numărul de vizitatori.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?

Turnul Eiffel, care a primit 5,8 milioane de vizitatori în 2022, este urmat în top 5 mondial de London Eye din Londra, Colosseum din Roma, Legoland Windsor Resort din Regatul Unit și Sagrada Familia din Barcelona. Celelalte situri franceze cele mai criticate sunt și cele mai vizitate din Franța, și anume Disneyland Paris, Muzeul Luvru si Palatul Versailles. În New York, coada pentru a merge în vârful Empire State Building este cea care provoacă cea mai mare supărare. Celebrul zgârie-nori este urmat de Top of the Rock și Statuia Libertății.

Citește și