• În martie, soțul ei Greg a fost lovit de un autobuz în timp ce mergea pe autostrada Panamericană.
  • Accidentul l-a lăsat cu mai multe oase rupte.
  • Cu ajutorul lui Whimsy, cei doi au reușit să treacă mai ușor peste evenimentul neplăcut.

Creatoarea de conținut Jess Stone se bucură de o călătorie unică pe motocicletă în jurul lumii, cu iubitul ei câine pe nume Whimsy, dar și cu soțul ei Greg.

În martie, soțul ei Greg a fost lovit de un autobuz în timp ce mergea pe autostrada Panamericană. Accidentul l-a lăsat cu mai multe oase rupte, dar cu ajutorul lui Whimsy, cei doi au reușit să treacă mai ușor peste evenimentul neplăcut.

Producătorul de motociclete Triumph le-a oferit lui Stone și soțului ei două motociclete noi, două motociclete de aventură Tiger 900, înainte de a porni la drum în iulie. Ei au vizitat diverse activități și animale – inclusiv un spectacol canin, câini de căutare și salvare, scufundări cu câini și chiar sesiuni de yoga pentru căței – în timpul pelerinajului GoRUFFLY, care a durat puțin mai puțin de o lună, relatează CNN.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Stone explică faptul că obișnuirea câinelui cu purtarea ochelarilor de protecție este una dintre cele mai dificile părți ale procesului. Din fericire, Whimsy a reușit să se obișnuiască relativ repede și nu s-a agitat”. De asemenea, au făcut câteva plimbări de antrenament cu ea pentru a vedea dacă se poate descurca să stea pe bicicletă pentru perioade lungi de timp.

Citește și: