Creatoarea de conținut Jess Stone face o călătorie unică pe motocicletă în jurul lumii. Cum a reușit să-l antreneze pe câinele său, Whimsy

Creatoarea de conținut Jess Stone se bucură de o călătorie unică pe motocicletă în jurul lumii, cu iubitul ei câine pe nume Whimsy, dar și cu soțul ei Greg.

În martie, soțul ei Greg a fost lovit de un autobuz în timp ce mergea pe autostrada Panamericană. Accidentul l-a lăsat cu mai multe oase rupte, dar cu ajutorul lui Whimsy, cei doi au reușit să treacă mai ușor peste evenimentul neplăcut.

Producătorul de motociclete Triumph le-a oferit lui Stone și soțului ei două motociclete noi, două motociclete de aventură Tiger 900, înainte de a porni la drum în iulie. Ei au vizitat diverse activități și animale – inclusiv un spectacol canin, câini de căutare și salvare, scufundări cu câini și chiar sesiuni de yoga pentru căței – în timpul pelerinajului GoRUFFLY, care a durat puțin mai puțin de o lună, relatează CNN.

Stone explică faptul că obișnuirea câinelui cu purtarea ochelarilor de protecție este una dintre cele mai dificile părți ale procesului. Din fericire, Whimsy a reușit să se obișnuiască relativ repede și nu s-a agitat”. De asemenea, au făcut câteva plimbări de antrenament cu ea pentru a vedea dacă se poate descurca să stea pe bicicletă pentru perioade lungi de timp.

Citește și:

Exit mobile version