• Începând de ier, poți cumpăra un bilet în trenul „La Dolce Vita”.
  • Trenul „La Dolce Vita Orient Express” va circula din 2025.
  • Trenul „La Dolce Vita” va parcurge 9 rute prin Italia.

La Dolce Vita de pe peron! Cum faci să vezi Italia dintr-un vagon de lux? Plătești acum, te plimbi la anul. Deși rezervările au început de anul trecut, azi, poți să-ți cumperi un loc în trenul care va parcurge 9 rute prin Italia în primăvara anului viitor. Vânzările au început ieri doar la telefon, iar online – din 24 aprilie. Din cauza cererii uriașe – prețurile au crescut cu 75% într-un an, de când a fost anunțat proiectul. Acum, un bilet pentru o noapte e 3.500 de euro de persoană. „La Dolce Vita” va trece prin destinații de vis ca Toscana, Roma, Veneția și Sicilia.

Accor, compania din spatele „La Dolce Vita Orient Express” vrea să lanseze un alt tren – „The Orient Express” – cu vagoane restaurate din secolul al 19-lea, care au făcut parte odată din trneul istoric „Nostalgie-Istanbul-Orient-Express”. Trenul va merge prin mai multe destinații din Europa, și va avea mult dorita rută Paris-Istanbul. Trenul va fi gata de drum în 2026.

La Dolce Vita Orient Express al Accor urmează să parcurgă nouă rute prin Italia, inclusiv o călătorie de coastă de la Palermo la Roma şi o alta de la Roma la comuna toscană Montalcino. Trenul „La Dolce Vita” reflectă epoca glamourului italian surprins de faimosul film din 1960 al lui Federico Fellini cu acelaşi nume.

Recomandări

CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT
CE STAȚIUNI AU ALES ROMÂNII
BRAZILIA ESTE LOVITĂ DE INUNDAȚII
CINE MERGE ÎN FINALA EUROVISION

Citește și