• Anul 2024 a avut un debut destul de tensionat în ceea ce privește călătoritul.
  • Iată 24 de hoteluri noi și ,,sexy”, în locuri precum Italia, Japonia și chiar Transilvania.
  • Te-ai gândit vreodată să trăiești într-o peșteră și să fii hrănit manual cu banane de străini?

A fost un început de an tensionat în ceea ce privește călătoriile, cu cinci persoane reținute – apoi salvate – dintr-o peșteră slovenă săptămâna aceasta, precum și cu incidentul terifiant Alaska Airlines din 5 ianuarie. Pentru a ne da chef de călătorit, din nou, iată câteva povești fericite de dragoste de pe glob, căutarea Regelui Maimuță și cele mai ,,fierbinți” hoteluri care se vor deschide în 2024, scrie CNN.

Unde să stai în 2024

Singurul lucru la care visăm cu ochii deschiși după o zi de vizitat obiective turistice și de gustat din bucătăria locală este să ne odihnim pe o pernă mare și pufoasă într-un hotelul. Iată 24 de hoteluri noi și ,,sexy”, inclusiv locuri precum Italia, Japonia și Transilvania.

Passalacqua, un hotel de lux de pe Lacul Como, a fost votat cel mai bun hotel din lume la premiile World’s 50 Best Hotels, la sfârșitul anului trecut. Aruncă o privire înăuntru și vezi despre ce este toată agitația.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE

Dragoste, familie și aventură

În calitate de agent de rezervări la Pan American World Airways la începutul anilor 1980, italo-americana Angela Renda le-a spus prietenilor că are lumea la îndemână și că „nu vrea să fie legată”. Apoi a călătorit la Londra și o întâlnire surpriză a făcut-o să se răzgândească.

Crescând ca milenială în Taiwan, Denise Sung a avut un vis foarte diferit: tânjea să cunoască un tip – iar numele lui ar fi Sebastian. La 26 de ani, l-a întâlnit pe germanul Sebastian Fuchs într-un bar din Hong Kong. Numele a fost ușor, dar calea către iubire a fost puțin mai complicată.

Cuplul nord-american Courtney și Justin Orgias a făcut întotdeauna călătoriile o prioritate în relația lor și, după ce s-au stabilit cu copiii, au fost dornici să continue să exploreze lumea cât de mult puteau. După ce Covid și-a schimbat stilul de viață, au vândut totul pentru a deveni o familie de nomazi digitali. Iată ce s-a întâmplat în continuare.

Planeta în schimbare

Zăpada este o marfă din ce în ce mai prețioasă în stațiunile de schi din întreaga lume, în special la altitudini mai mici. Acum, pentru a se proteja de capriciile crizei climatice, unele stațiuni s-au orientat spre depozitarea zăpezii ,,între anotimpuri”. Există încă unele stațiuni care sunt bune de pariat pentru pârtiile albe și strălucitoare în acest sezon. Iată alegerile de top.

Și în timp ce uleiurile de gătit uzate sunt cea mai mare speranță când vine vorba de combustibil durabil pentru aviație, o companie din Marea Britanie și-a îndreptat atenția către o altă problemă: canalizarea. Canalizare umană. Iată de ce.

Salutăm Regele Maimuță

Te-ai gândit vreodată să trăiești într-o peșteră și să fii hrănit manual cu banane de străini? Atunci zona pitorească Wuzhishan din China este potrivită pentru tine. Aceștia angajeze pe cineva care să se îmbrace în personajul mitic Monkey King și oferă 842 de dolari pe lună pentru candidatul potrivit. Îndatoririle includ îmbrăcarea măștii și costumului și ,,mutarea” pe coasta muntelui.

Citește și