• Renumitul aeroport Changi din Singapore a fost declarat numărul 1.
  • Pe locul 2 se află Aeroportul Internațional Tokyo-Narita.
  • Aveți o experiență prin excelență britanică pe aeroportul Heathrow din Londra, cu o oprire rapidă la Gordon Ramsay Plane Food.

Vine sezonul vacanțelor și sunt sigură că vrei să ai o experiență cât mai plăcută atunci când alegi să călătorești cu avionul. Destinația o alegi din timp, însă nu mereu vei găsi zbor direct, cel puțin către destinațiile exotice. Nu este surprinzător faptul că renumitul aeroport Changi din Singapore a fost declarat numărul 1 în lume.

Pe lângă faptul că se mândrește cu cea mai înaltă cascadă interioară din lume, are peste 200 de vânzători de alimente din care să alegeți, precum și o piață stradală pentru vânzători ambulanți, barmani roboți și un avanpost.

Pe locul 2 se află Aeroportul Internațional Tokyo-Narita, unde oaspeții se pot delecta cu tradițiile culinare ale Japoniei.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Pe locul nr. 3, împrejurimile de lux ale Aeroportului Internațional Dubai oferă delicii, cum ar fi o patiserie specializată în eclere, precum și toate lanțurile internaționale de restaurante.

Aveți o experiență prin excelență britanică pe aeroportul Heathrow din Londra, cu o oprire rapidă la Gordon Ramsay Plane Food, care aduce mese gourmet la Terminalul 5.

De fapt, întregul Terminal 5 este bine-cunoscut ca cel mai bun loc pentru a lua masa în cel mai mare aeroport al Regatului Unit. Aici, călătorii vor găsi restaurante care satisfac orice poftă, de la gustări rapide la Giraffe până la mese luxoase la Caviar House & Prunier Seafood Bar.

Citește și