• În timpul în care a fost abandonat, investigatorii paranormali au raportat experiențe înfiorătoare.
  • Hotelul cu 14 etaje era format cândva din 450 de camere, o piscină somptuoasă și un spa care atrăgea numeroși vizitatori datorită apei miraculoase.
  • Astăzi, entuziaștii încă mai vizitează locația, deoarece se spune că este ocupată de „spirite” .

Hotelul Baker Hotel and Spa de la marginea Mineral Wells, Texas, SUA, a fost deschis în 1929 și a trecut prin mai multe modifcări înainte de a-și închide porțile în 1972, iar acum există planuri mari pentru restaurarea clădirii.

Însă, hotelul este cel mai bine cunoscut pentru poveștile supranaturale. În timpul în care a fost abandonat, investigatorii paranormali au raportat experiențe înfiorătoare, scrie Daily Star.

FOTO – Daily Star

Se spune că personaje precum Bonnie și Clyde, cei Trei Stooges și Judy Garland ar fi fost atrase în hotel de apa din piscină bogată în minerale. Unii au crezut chiar că în subteran se află un „secret magic pentru sănătate” .

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Hotelul cu 14 etaje era format cândva din 450 de camere, o piscină somptuoasă și un spa care atrăgea numeroși vizitatori datorită apei miraculoase.

Astăzi, entuziaștii încă mai vizitează locația, deoarece se spune că este ocupată de „spirite” .

Foto – Daily Star

Oamenii au relatat că au fost „ciupiți, zgâriați și mușcați” atunci când au intrat în clădire. Mirosuri asociate spiritelor persistă, de asemenea, în aer.

Proprietara Kathy Estes a declarat pentru Texas Bucket List că mulți vizitatori s-au luptat să evite spiritele.

„Unele spirite vor face lucruri ciudate pentru că sunt în căutare de atenție” , a declarat proprietara hotelului.

„Au nevoie de ajutor, iar voi nu le acordați atenție și singurul mod în care ne pot atrage atenția este aruncând cu lucruri, zgâriind și mușcând. Și atunci asta te face să spui: «Hei, ce se întâmplă?». Și te oprești din drum și încerci să comunici. «Ce pot să fac să te ajut?» . Apoi sunt unii care sunt pur și simplu furioși că au suferit o viață traumatizantă. Sunt prinși în capcană. Sunt furioși. Trăiesc în mizerie. Ei nu vor să fie acolo sau nu te vor în casa lor. Nu te plac. Nu te vor în spațiul lor. Vor să pleci” , a mai declarat Kathy Estes.