Dacă alegi să-ți petreci vacanța în țară îți vine în ajutor o platformă. „Holiday with Views” a fost înființată de trei tineri care și-au dorit ca destinațiile din România să fie prima opţiune atunci când îți planifici timpul liber.

Noi am deschis în 2017, undeva la sfârşitul verii, aşa a fost o situaţie şi în 2018 am lucrat cu foarte mulţi străini. Undeva la 90 % au fost străini. După care, în contextul pandemic, am fost vizitaţi de foarte mulţi români. Sunt oameni pasionaţi de natură, oameni care vor să se decontecteze”, a explica Ana Sandolache, proprietar Cosama Village.

Te duc și în Transilvania, unde vei fi întâmpinat cu tradiţionala pălincă şi unde poți descoperi cel mai vechi Punct Gastronomic Local din regiune.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

„Odată cu restricţiile care au fost impuse de Guvern şi turiştii nu au putut să iasă din ţară, ei au reîncercat să redescopere inclusive Transilvania şi locurile istorice de la noi din ţară. Locaţia noastră datează din anul 1850 şi cred că îl facem mândru pe străbunicul nostru care a fost arhitectul acestui loc”, susține Gabriel Altom, proprietar Casa Dives.

Ce spun clienții

Prin intermediul vostru am descoperit locuri atât de frumoase şi de pitoreşti, iar unele sunt chiar de neimaginat. Aceasta este cea mai bună metodă de promovare turistică a României şi o recomand din toată inima”, spune Alina Sandu.

„Promovarea unor locaţii mai puţin cunoscute , dar deosebite, mai ales prin pitorescul amplasării acestora”, afirmă Alexandru Popa.

„O pagină foarte bine realizată, cu destinaţii pe măsură. Avem o Românie frumoas, care merită promovată. Felicitări pentru iniţiativă”, este de părere Mariam Mansour.