• În Ibiza nu există pauză, la orice oră din zi și din noapte te poți distra la diferite cluburi cu diferiți DJ de renume.
  • La „Nassau Beach Club poți cumpăra căzi adevărate pline cu șampanie și este nevoie de patru bărbați destul de puternici pentru a le transporta.
  • LA HI, un club cunoscut din Ibiza, tariful de acces pentru zona VIP, unde ai parte de servicii de lux, poate ajunge până la 25.000 de euro.

Îți place viața de noapte? Dacă da, trebuie neaparat să auzi poveștile petrecerilor din Ibiza. Iahturi, cluburi cu capacitate de 5.000 de persoane, șampanii de 70.000 de euro, liste VIP și multe alte atracții de lux.

Jurnalistul Brandon Presser a descoperit cu adevărat viața de noapte în Ibiza. La „Le Collectionsit, un complex de vile și yahturi de lux, unde un weekend te poate duce la 300.000 de euro, dar ai acces VIP la cele mai bune cluburi.

Brandon a mers la toate cluburile de pe insulă pentru a descoperi dinamica fiecăruia și și a fost surprins să observe că în Ibiza nu există pauză, la orice oră din zi și din noapte te poți distra la diferite cluburi cu diferiți DJ de renume. Dj-ul este cel mai sfânt, este văzut ca un zeu în Ibiza și are cel mai important rol pentru a avea parte de o petrecere demnă de prețul plătit.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

LA HI, un club cunoscut din Ibiza, tariful de acces pentru zona VIP, unde ai parte de servicii de lux, poate ajunge până la 25.000 de euro. Șampania scumpă este comandată atât de des de-a lungul insulei, încât a devenit o modalitate pentru miliardari să-și arate bogăția.

La „Nassau Beach Club poți cumpăra căzi adevărate pline cu șampanie și este nevoie de patru bărbați destul de puternici pentru a le transporta. O cadă începe de la 4.000 de euro. Clubul vinde și cea mai mare sticlă de pe insulă de 60 de litri, iar valoarea ei urcă până la 60.000 de euro. Cea mai mare comandă de șampanie de la Le Collectionist, la o vilă privată, a fost de 70.000 de euro pentru 12 cutii de sticle de șampanie Krug.

Citește și: