• O femeie americană, Loni Jane, a făcut un tur al lumii pentru a se întâlni cu bărbați din diferite țări și a descoperi cultura locală.
  • Aceasta a vizitat mai multe țări, inclusiv Japonia, Brazilia și Islanda, pentru a participa la întâlniri cu bărbați pe care i-a cunoscut prin intermediul aplicației de dating Tinder.
  • Loni Jane a declarat că a folosit această experiență pentru a se conecta cu oameni noi și pentru a învăța despre cultura și stilurile de viață diferite din întreaga lume.

Călătoriile și întâlnirile sunt două dintre lucrurile care au fost limitate sau complet anulate în ultimii ani și jumătate din cauza pandemiei de COVID-19. Însă pentru Loni James, o tânără din Los Angeles, această perioadă a fost o oportunitate să își îndeplinească visul de a explora lumea și de a întâlni oameni noi.

Loni James este o femeie care a decis să călătorească prin lume cu un plan unic de a se întâlni cu un localnic în fiecare țară pe care o vizitează.

În ultimul an, ea a folosit aplicații de dating precum Tinder, Hinge și Bumble pentru a merge la 34 de prime întâlniri în 19 țări.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?

Îmi place să călătoresc și să îi cunosc pe oamenii din întreaga lume. Și mi-am dat seama că multe dintre relațiile mele cele mai bune au început cu o primă întâlnire interesantă” , a spus James pentru CNN Travel.

Călătoria ei a fost plină de experiențe memorabile, inclusiv o întâlnire de 13 ore în Cairo, în timpul Ramadanului, cu un bărbat musulman, o întâlnire cu un bărbat logodit în Alexandria, o întâlnire cu un instrumentist clasic din Verona care a plimbat-o pe un scuter și o întâlnire catastrofală în Turcia cu un bărbat care s-a înfuriat când ea i-a respins avansurile.

FOTO – CNN

În ciuda unor experiențe neplăcute, James a învățat că dragostea vine în multe forme și apreciază oportunitatea de a intra în contact cu oameni din culturi diferite.

„Când ajung într-un loc nou, încerc să găsesc oameni care să fie deschiși să își petreacă timpul cu mine. Le spun că vreau să fac ceva interesant și să învăț cât mai mult posibil despre cultura și stilul de viață local” , a spus James.

Moartea mamei sale a determinat-o să profite de acest moment

Decizia sa de a porni într-o călătorie singură a fost stimulată de moartea tragică a mamei sale, care s-a luptat cu Alzheimer timp de mulți ani.

James speră că povestea ei îi va inspira și pe alții să își urmeze visele și să călătorească în lume, chiar dacă asta înseamnă să iasă din zona de confort.

Îmi place să cred că proiectul meu aduce un sentiment de speranță și optimism pentru oameni în această perioadă” , a spus James. Într-o lume atât de plină de ură și negativitate, cred că este important să aducem lumină și să ne concentrăm pe conexiune și împărtășirea experiențelor pozitive cu alții” .

Până atunci, ea călătorește. Mai sunt atât de multe de văzut, atât de multe de făcut.

Aventura i-a schimbat perspectiva asupra întâlnirilor

James încă nu și-a găsit un partener. Ea spune că este deschisă la ideea de a avea un iubit care să locuiască în altă țară. Dar dacă nu se va întâmpla asta, vrea să savurează aproape fiecare moment al călătoriei sale.

Întâlnirea cu bărbați din diferite țări i-a schimbat perspectiva asupra întâlnirilor, spune ea.

Când era mai tânără, vedea întâlnirile ca pe un mijloc de a atinge un scop: găsirea unui soț. Dar acum, spune ea, consideră că este un privilegiu să asculte povestea cuiva și să ajungă să îl cunoască fără așteptări.

James spune că se bucură că nu a amânat călătoriile până când va avea un partener, așa cum a făcut în trecut. Spune că anul trecut a învățat multe despre sine.

Citește și:

Cum a reușit Roger Federer să câștige de trei ori mai mulți bani decât Rafael Nadal și Novak Djokovic?

Următoarea ta vacanță în Grecia ar putea fi la un hotel deținut de Goldman Sachs. Ce strategie adoptă banca americană de investiții

FOTO. Tacticile activiștilor de mediu: Membrii Scientist Rebellion au legat la ochi statui din toată Europa