• O nouă tendință a apărut în Franța: hotelurile interzise copiilor.
  • Părinți epuizați vin să se odihnească în resorturi rezervate adulților.
  • Cea mai mare parte a hotelurilor de acest tip afișează complet pe toată perioada verii.

O nouă tendință pentru concedii își face loc în Franța: hotelurile adults only. Succesul este atât de mare încât din ce în ce mai multe resorturi se specializează în acest tip de vacanță din care copiii sunt excluși.

Tendința a apărut de câțiva ani, astfel că hotelurile se bazează pe aceasta nouă modă: interzis copiilor. Au apărut hoteluri care afișează: rezervat adulților. Conceptul se adresează atât cuplurilor epuizate, care vor să stea departe de copiii lor o vreme, cât și celor care nu au copii și nici nu doresc să fie deranjați de agitația altora.

O cină liniștită în care nu ești întrerupt în plină conversație de intervenția copilului sau de urgența de a schimba un scutec, o după amiaza liniștită pe marginea piscinei fără ca alți copii să te deranjeze sunt sinonime cu odihna și conceptul de «concediu».

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Cât de căutate sunt aceste resorturi și unde le putem găsi?

Cea mai mare parte a hotelurilor de acest tip afișează complet pe toată perioada verii și sunt din ce în ce mai multe, după principiul «cererii și ofertei». În general, aceste sunt hoteluri mici și se dezvoltă în turismul rural, în conace de familie, care dispun de câteva camere.

Un proprietar al unui astfel de hotel spune că asistăm la o inversare a tendinței. Înainte, adolescenții voiau să se debaraseze în vacante de părinți, însă acum, părinții sunt cei care vor să plece liniștiți în concediu, fără să fie deranjați nici de copiii lor, nici de copiii altora.

Citește și: