• Statisticile arată că oamenii aleg destinații celebre doar pentru a posta pe Instagram.
  • Florin Ionescu: Multe destinații își pierd autenticitatea din cauza platformei Instagram.
  • „Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să studiezi, să citești în detaliu despre destinația pe care vrei să o vizitezi”, a explicat Florin Ionescu, expert în travelling.

Probabil că de multe ori ți-ai dorit să mergi într-un anumit loc doar pentru că era viral pe Instagram. Dar poate când ai ajuns acolo, nu ai reușit să te bucuri cu adevarat de priveliște din cauza aglomerației.

„Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să studiezi, să citești în detaliu despre destinația pe care vrei să o vizitezi, astfel încât să te ferești de cele mai celebre și instagramabile locuri pe care le-ai putea nimeri. Dacă mergi în Bali, toate fetele merg să se dea în celebrul leagăn instagramabil. Dacă mergi în Vietnam, toată lumea vrea să urce, să vadă Golden Gate, acel pod ținut de niște mâini și care este extrem de aglomerat. Al doilea lucru pe care îl recomand este să căutați celelalte locuri care pot fi văzute în fiecare destinație, mai puțin cunoscute”, a explicat Florin Ionescu, expert în travelling, la Aleph News.

Citește și

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”