• Un picnic uriaș pentru 4000 de persoane  este organizat pe Champs Elysees.
  • Dacă vrei să participi trebuie să te înscrii pe site-ul evenimentului la o tragere la sorți.
  • Panierele sunt pregătite de chefii din restaurantele de pe Champs Elysees.

Peste 4.000 de persoane sunt invitate să se bucure de un picnic gratuit pe cel mai faimos bulevard din Franța. O față de masă uriașa va fi instalată de la Arcul de Triumf până la Bulevardul George V. Înscrierile au fost deschise azi!

Cum se organizează acest eveniment pe Champs Elysees?

Picnicul va fi organizat duminică, 26 mai. Traseul va fi punctat de experiențe reale pe tema Jocurilor Olimpice și activități construite în jurul a nouă bucătării efemere. Panierele vor fi gratuite și gătite la fața locului, cu ajutorul restauratorilor de pe Champs-Élysées. Două servicii sunt planificate, la 11:45 și 13:30.

Iar pentru ocazie, câmpurile vor fi acoperite cu o față de masă uriașă în carouri roșii și albe, lungă de 216 metri, fabricată în Franța dintr-o țesătură din fibre 100% reciclate. Aceasta va acoperi o suprafață de 4.212 m2, un posibil record conform Guinness Book.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI

Pe această față de masă în carouri roșii și albe, fiecare pătrat (care va găzdui până la 6 persoane) va deveni un spațiu rezervat unui mic grup de epicurieni, norocoși câștigători ai acestui meniu Élysée.

Pentru a putea participa la petrecere, trebuie doar să vă înregistrați pe site-ul evenimentului pentru a participa la extragere. Pot fi selectate până la șase persoane din aceeași familie sau grup de prieteni. Rezultatele vor fi date în luna mai.

Anul trecut au organizat cea mai mare dictare din lume, la care au participat, de asemenea, mii de competitori așezați în băncuțe, ca la școală.

Citește și