• Ibericul, care s-a impus la Madrid atât în 2022, cât și în 2023, și-a cedat serviciul de două ori în partida cu Shevchenko.
  • Carlos Alcaraz, campionul ultimelor două ediții ale Masters-ului de la Madrid, a obținut vineri calificarea în turul al treilea.
  • Aceasta a fost prima confruntare directă în circuitul ATP dintre Alcaraz și Shevchenko.

Carlos Alcaraz, campionul ultimelor două ediții ale Masters-ului de la Madrid, a obținut vineri calificarea în turul al treilea, după ce l-a învins fără nicio emoție pe kazahul Alexander Shevchenko (59 ATP) cu scorul de 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 9 minute de joc. Aceasta a fost prima confruntare directă în circuitul ATP dintre Alcaraz și Shevchenko.

Ibericul, care s-a impus la Madrid atât în 2022, cât și în 2023, și-a cedat serviciul de două ori în partida cu Shevchenko, însă nu a pierdut nicio clipă controlul meciului.

Pentru Carlos Alcaraz urmează duelul cu brazilianul Thiago Seyboth Wild (63 ATP). Acesta din urmă a produs surpriza în turul secund și l-a eliminat în minimum de seturi pe favoritul numărul 28, italianul Lorenzo Musetti. Alcaraz și Seyboth Wild nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul mondial masculin.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI

Mutua Madrid Open are loc în perioada 25 aprilie – 5 mai și face parte din categoria ATP Masters 1000. Oferă premii totale de 7.877.020 de euro, iar campionul en-titre este spaniolul Carlos Alcaraz (2022, 2023).

Citește și