• Ibericul a încercat inițial să le îndepărteze cu racheta, dar după ce a fost înțepat s-a adăpostit pentru a putea scăpa.
  • Meciul a fost întrerupt mai mult de o oră și jumătate, perioadă în care a fost chemat un apicultor pentru a putea rezolva problema.
  • De asemenea, odată cu apicultorul, pe stadion au sosit şi oamenii de la pompieri, dar şi o ambulanţă.

În timp ce se afla la serviciu în game-ul al treilea al partidei cu Zverev, Carlos a fost atacat de un roi de albine.

Ibericul a încercat inițial să le îndepărteze cu racheta, dar după ce a fost înțepat s-a adăpostit pentru a putea scăpa.

„Am văzut câteva albine în jur, dar am crezut că sunt doar câteva, nu prea multe. Dar am văzut cerul şi erau mii zburând, unele erau lipite de părul meu, altele veneau spre mine. A fost o nebunie. Am încercat să stau departe de ele, dar a fost imposibil”, a precizat Carlos Alcaraz.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Meciul a fost întrerupt mai mult de o oră și jumătate, perioadă în care a fost chemat un apicultor pentru a putea rezolva problema. De asemenea, odată cu apicultorul, pe stadion au sosit şi oamenii de la pompieri, dar şi o ambulanţă.

La scorul de 1-1, în timp ce servea, Carlos Alcaraz a fost observat că priveşte în sus, parcă deranjat de ceva. Atunci a fost observat cum roiul de albine survola zona.

Arbitrul de scaun, Mohamed Lahyani, şi-a dat rapid seama de ceea ce se întâmplă şi a luat măsuri.

„Jocul nu poate continua. Facem o pauză pentru moment”, a exclamat acesta, în timp ce Carlos Alcaraz se afla în sprint spre vestiare, în timp ce-şi proteja capul pentru a nu fi înţepat.

Citește și