Regele Charles deschide Castelul Balmoral pentru turiști. Când vei putea vizita reședința preferată a Reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles al III-lea deschide pentru prima dată Castelul Balmoral pentru public. Castelul Aberdeenshire, situat în munții Scoției, a fost reședința preferată a Reginei Elisabeta a II-a și este locul unde familia regală și-a petrecut multe veri.

Începând cu această vară vei putea vizita pentru prima dată părți ale castelului Balmoral. Dacă nu te prinde Cireșar prin Scoția, mai stai o lună, căci începând cu 1 iulie, până pe 4 august, sunt disponibile tururi ghidate în interior, un grup limitat de 10 persoane. Prețul biletului? Începe de la 100 de lire sterline, 150 cu tot cu ceaiul de după-amiază.

Partea proastă este că numărul de vizitatori este limitat. Pe zi se vând 40 de bilete maxim. Tot din vară se deschide pentru public și aripa de est a Palatului Buckingham, tot cu tururi ghidate, tot în iulie – august.

La Balmoral te vei întoarce în 1855, când a fost finalizat castelul. Tururile s-au concentrat pe terenuri și grădini, accesul în castel fiind limitat la sala de bal.

Citește și:

Exit mobile version