• Trenul, operat de compania franceză Accor, va fi operațional de anul viitor.
  • Rezervările de bilete au început azi.
  • Prețul pentru o persoana pe noapte a urcat la 3500 de euro.

Astăzi au început rezervările pentru un tren de lux care va circula în Italia, dar va fi operațional din 2025. Trenul va purta numele „La Dolce Vita Orient Express” și va fi operat de compania multinaţională franceză Accor.

Tarifele de pornire pentru o călătorie de o noapte au crescut de la 2.000 de euro în decembrie 2022, la 2.500 de euro în noiembrie 2023, respectiv la 3.500 de euro de persoană pe noapte în prezent. Trenul este programat să înceapă să circule în primăvara lui 2025, potrivit Accor, compania multinaţională franceză de ospitalitate care operează trenul. Preţurile biletelor sunt totuși mai mici decât cele ale unui alt tren care foloseşte numele „Orient Express” în Europa, operat de compania Belmond, deţinută de grupul LVMH, care și încep de la 7.060 de lire sterline.

La Dolce Vita Orient Express al Accor urmează să parcurgă nouă rute prin Italia, inclusiv o călătorie de coastă de la Palermo la Roma şi o alta de la Roma la comuna toscană Montalcino. Și daca totul merge bine, probabil se vor extinde și în alte țări europene.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Citește și