• Cele mai populare destinaţii exotice de vacanţă sunt Egipt, Dubai şi Maldive
  • Reprezentanţii agenţiilor au ales să promoveze ţările deschise în pandemie
  • Românii sunt tot mai dispuşi să exploreze locuri noi și să se bucure de experienţe noi

Zanzibar, Maldive și Egipt sunt noile destinații pentru românii pasionați de călătorii. Bugetele de vacanță sunt mai generoase mulțumită economiilor din pandemie, dar și pentru că oamenii nu au mai călătorit de mult timp. Iar asta o confirmă și Ancuța Mădulărescu, agent de turism.

„După un an de pandemie, aș putea spune că da, într-adevăr au fost mai generoși cu bugetul de vacanță. Cea mai căutată, cu cele mai multe rezervări, nu doar în agenția noastră, cred că peste tot, a fost fără îndoială Egiptul. Urmat de Maldive, Zanzibar. Acum de Paște au fost pentru Seychelles”, a spus Ancuța Mădulărescu.

Cristina este o împătimită a călătoriilor în vacanță și spune că pandemia i-a făcut poftă să vadă locuri noi și exotice.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

„Am fost restricționați pentru o perioadă destul de lungă de timp. Cea mai recentă călătorie, asta înainte de pandemie, a fost în Palma de Mallorca, în Spania. Chiar aveam în minte o destinație așa, mai specială. Aceasta este Kenya. Prețurile sunt destul de bune pentru o călătorie”, susține Cristina Alexandra Ștefania.