• Târgul de Crăciun din Viena este cel mai căutat, cu o tradiție veche de secole, care datează încă din epoca medievală.
  • Pe listă urmează Basel din Eleveția, care se regăsește în top 10 târguri de Crăciun.
  • Un adevărat deliciu pentru oricine dorește să simtă atmosfera de sărbătoare cu o notă ușor modernă este și Winter Wonderland.

Chiar dacă temperaturile din România te duc cu gândul la vară, mai sunt doar 64 de zile până la Crăciun, iar unele dintre cele mai mari orașe din Europa se pregătesc deja să deschidă târgurile.

Târgul de Crăciun din Viena este cel mai căutat, cu o tradiție veche de secole, care datează încă din epoca medievală. Satul de Crăciun de la Palatul Belvedere este deosebit de popular. La ce să te aștepți? De la obiecte de artizanat tradiționale, până la decorațiuni sau delicii culinare specifice. Pe listă urmează Basel din Eleveția, care se regăsește în top 10 târguri de Crăciun.

Atmosfera de Crăciun este creată cu ajutorul a peste 150 de tarabe amplasate în căsuţe albe din lemn. Ele sunt aranjate pe tematici, astfel încât fiecare vizitator știe de unde să cumpere decorațiuni de Crăciun și unde să mănânce ciocolată elvețiană. Dacă vrei să tragi o fugă, târgul de Crăciun de la Budapesta este cunoscut la nivel internaţional. Reprezentanţi ai artei populare şi decorative îşi expun creațiile realizate din materiale naturale, prin tehnici artizanale originale.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE STĂ ÎN CARTIERUL JUSTIȚIEI
CE ESTE GHOSTING-UL

Un adevărat deliciu pentru oricine dorește să simtă atmosfera de sărbătoare cu o notă ușor modernă este și Winter Wonderland, unde poți merge să patinezi pe cel mai mare patinoar în aer liber din Marea Britanie, care este luminat de peste 100.000 de leduri. Sunt organizate concerte live, iar participanții se bucură de senzaționalul Magical Ice Kingdom. Există, de asemenea, o roată, un circ, un sat bavarez și un atelier de sculptură în gheață.

Citește și: