• DailyMail a făcut o lista care cuprinde cinci trucuri tech care te ajută atunci când pleci în vacanță.
  • Aplicațiile te pot ajuta să te înregistrezi mai repede, să traduci meniurile și să găsești un loc în avion.
  • Un hack puțin cunoscut te ajută să conectezi Airpods la sistemul de la bordul avionului.

DailyMail.com a adunat cinci tech travel hacks create pentru a te ajuta să planifici călătorii ieftine, să călătorești confortabil și să-ți faci viața mai ușoară atunci când ajungi la destinație.

Cu ajutorul aplicațiilor și tehnologiei moderne, poți renunța la căștile metalice din avion, la scrierea fizică a itinerariilor și la gimnastica mentală pentru a converti monedele străine, scrie DailyMail.

Conectează-ți căștile Airpods la sistemul de divertisment la bordul avionului

Utilizatorul Instagram Nikias Molina a arătat hack-ul tech pe un zbor United. El a spus: „Acum te poți conecta AirPods la ecranul avionului. Atinge pictograma Bluetooth. Acestea apar în mod miraculos dacă apeși pe AirPods.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Pune inteligența artificială să-ți planifice călătoria

ChatGPT este, de fapt, un ghid turistic surprinzător de bun, condensând și prezentând toate informațiile disponibile în mod gratuit despre o destinație pe care ai putea dori să o vizitezi.

Adresează-i lui ChatGPT întrebări despre atracțiile care trebuie neapărat vizitate într-o destinație, cere-i să listeze cele mai bune obiective turistice dintr-o zonă – sau întreabă ce perioadă a anului este ideală pentru a face o vizita.

Dacă îi ceri lui ChatGPT să „creeze un itinerar pentru o excursie de două zile la New York”, de exemplu, el va face acest lucru. Cu toate acestea, cunoștințele lui ChatGPT despre lume se opresc în 2021, așa că nu te baza pe el pentru recomandări actualizate de restaurante.

Tradu instantaneu meniul și convertiți monedele

Poți traduce instantaneu un text doar îndreptând camera telefonului spre el – atâta timp cât ai un iPhone actualizat.

Pe iPhone XS, iPhone XR și versiunile ulterioare, Camera foto poate copia, partaja, căuta și traduce textul care apare în cadrul camerei foto.

De asemenea, aplicația Camera oferă acțiuni rapide pentru a apela cu ușurință numere de telefon, a vizita site-uri web, a converti valute și multe altele, pe baza textului care apare în cadru.

Identifică instantaneu repere (sau flori)

Poți identifica instantaneu repere cu ajutorul funcției Visual Look Up pe iPhone (și poți folosi această funcție și pentru a identifica plantele și animalele pe care le-ai putea vedea în călătoriile tale.

Utilizatorii de Android pot accesa funcții tech similare prin intermediul Lens (este accesibilă în Moduri din aplicația Camera pe telefoanele Pixel și poate fi descărcată și din Play Store).

Alegeți-vă locul în avion

SeatGuru – în prezent o filială a TripAdvisor – este un serviciu excelent pentru a vă ajuta să alegeți locurile și să aflați care sunt facilitățile de la bordul avionului. Locurile sunt clasificate de la Poor în sus și oferă informații precum locul unde există curent electric disponibil în aeronavă.

Trucul tech oferă hărți ale locurilor pentru un număr mare de aeronave.

Apple Maps îți permite să faci o „plimbare virtuală cu elicopterul” deasupra unui oraș înainte de a-l vizita – grație funcției Flyover din Apple Maps.