• Taberele au devenit un trend atât pe timp de vară, dar și toamnă.
  • Adrian Muntean, președinte al Asociației „Minute de Mișcare” a pregătit vara asta activități pentru cei mici.
  • Adrian Muntean: Copii au avut multe preferințe copii legate de activitatea fizică

Nu știi cum să-ți destinzi copilul? Taberele au devenit un trend atât pe timp de vară, dar și toamnă. Adrian Muntean, președinte al Asociației „Minute de Mișcare” a pregătit vara asta activități pentru cei mici. Și urmează și altele.

„Copii au avut multe preferințe legate de activitatea fizică și asta ne bucură enorm de mult. Am avut câteva tabere programate pe care le-am bifat cu cu brio. Am avut câteva tabere diverse: tabără de bicicletă, tabără de aventură, tabere de sport, dormit în aer liber, nici măcar într-un cord, ci într-un adăpost, diferite jocuri de mișcare, exclusiv în aer liber și în pădure”, a spus Adrian Muntean, la Aleph News.

Adrian Muntean: Aproximativ 100 de copii am am numărat în taberele noastre de peste vară și bineînțeles, începând cu 6 septembrie începem un nou sezon plin de mișcare în cadrul asociației noastre.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
SÂMBĂTĂ VEZI FINALA EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU

În tabere, pe cei mici îi așteaptă clase de aerobic, TRX, rebound și multe alte surprize pentru copiii mici, copii puțin mai mari, dar și pentru părinți.

„Pregătim activități în natură, cu busole, cu orientare, până vine iarna. Deci, avem un program cu foarte multe activități pentru copilași”, a spus Adrian Muntean.

Citește și: