• Shania Train, primul tren de mare viteză cu levitație magnetică, a fost lansat în Elveția.
  • Un nou „tren al vinului” va lega direct Londra de podgoriile din Bordeaux.
  • În 2026, o călătorie din Londra va dura cinci ore până în sudul Franței.

Primul tren de mare viteză cu levitație magnetică a fost lansat în Elveția și poartă un nume improbabil: Shania Train, după celebrul nume al legendei pop country canadiene Shania Twain. Cu această nouă tehnologie, poți avea parte de o experiență deosebită și mai puțin zgomotoasă în timpul călătoriei cu trenul.

În plus, se pregătește lansarea unui nou „tren al vinului” care va lega direct Londra de podgoriile din Bordeaux, făcând posibilă o călătorie de cinci ore în sudul Franței până în 2026. În cazul în care această rută este un succes, alte orașe europene, cum ar fi Köln, Frankfurt, Geneva, Marsilia și Toulouse, ar putea fi următoarele destinații legate de Londra prin calea ferată de mare viteză.

Dyan Crowther, CEO al HS1, prima cale ferată de mare viteză din Marea Britanie, a declarat că sunt în căutare de noi oportunități de dezvoltare prin noi rute internaționale și extinderea rețelei de cale ferată de mare viteză, scrie CNN.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Dacă sunteți un fan al bucătăriei mexicane, puteți să încercați și câteva rețete inspirate de la actrița Eva Longoria. Serialul ei de la CNN Searching for Mexico” începe duminică și va fi o experiență culinară minunată.

În timp ce oamenii din întreaga lume se bucură de deliciile culinare ale Ramadanului, este important să țineți cont de câteva sfaturi de etichetă pentru nemusulmani. Luna sfântă musulmană a Ramadanului a început pe 22 martie și va dura până pe 21 aprilie, iar câteva miliarde de oameni din întreaga lume postesc zilnic de la răsărit până la apus. Așadar, pentru a fi respectuoși față de cultura și tradițiile musulmane, ar trebui să urmați aceste sfaturi simple.

Citește și: