• În această săptămână, Academia 1,61 organizează o tabără de cățărare în Tyulenovo, Bulgaria.
  • Pe perioada taberei, copiii învață să se cațere, să folsească hamurile și corzile.
  • Vârsta minimă pentru participarea la tabăra de cățărare este de 10 ani.

În vacanța de vară, copii sunt încântați să desfășoare diverse activități în aer liber. Opțiunea cea mai căutată de părinți este tabăra de vară pentru a le putea oferi celor mici cele mai frumoase experiențe alături de persoane profesioniste.

Academia 1,61 organizează tabere internaționale, iar în această săptămână are loc tabăra de cățărare în Bulgaria, într-un cadru de poveste, unde Munții Hallelujah se întâlnesc cu valurile mării. Tabăra este adresată copiilor de peste 10 ani, iar taxa de participare ajunge la 800 de euro.

Andrei Samoil, fondatorul Academiei 1,61: Cățărarea este o activitate prin care copii învață să-și depășească frica de înălțime

Andrei Samoil, fondatorul Academiei 1,61 a vorbit la Aleph News despre taberele pe care le organizează. „Suntem un proiect educațional, proiect care se ocupă de educație prin turism de aventură, folosind acest gen de activități ca o unealtă pentru a-i convinge pe copii și a le arăta cum să-și depășească fricile într-un mod structurat.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

„Cățărarea este o activitate prin care copii învață să-și depășească frica de înălțime, să folosească echipamentul, să fie independenți, să fie mult mai responsabili atunci când sunt pe stâncă.”

„În august avem o tabără de supraviețuire de nivel 3, o tabără de biciclete și o tabără absolut fantastică în Grecia unde vom desfășura mai multe activități de la scuba diving, până la parcurs de canioane.”

Adrian Muntean, fondator al Asociației Minute de Mișcare: Copiii trebuie să vadă, să meargă mai departe cu aceste activități

Adrian Muntean, fondator al Asociației Minute de Mișcare a pregătit pentru această perioadă o tabără de biciclete pentru copii. „Ne dorim să cucerim Munții Căliman, de aceea tabăra are 4 instructori. Toată ziua vom fi pe două roți. Am mai avut la începutul verii o tabără sportivă pe Munții Rodnei plină de activități.”

„O altă aventură tot în Toplița, unde este și sediul nostru peste vară, unde copii învață să strângă lemnele uscate din pădure, să facă focule de tabără. Se muncește în echipă, se realizează jocuri speciale, orientare prin pădure cu ajutorul busolei.”

Citește și