• Atunci când alegi piesele de bază pentru vara este foarte important să ţii cont de material.
  • Tricourile se numără printre cele mai uşor de purtat şi de asortat piese.
  • Pentru ocaziile speciale, poţi avea în dulap o pereche de sandale de damă cu toc, în tonuri de negru, argintiu, auriu sau bej.

Nu ai nevoie de o mulţime de haine pentru a alcătui ţinute de vară reuşite. Dimpotrivă, poţi avea doar câteva piese de bază, pe care să le combini în nenumărate feluri pentru a obţine outfit-uri perfecte pentru anotimpul cald. Atunci când alegi piesele de bază pentru vara este foarte important să ţii cont de material. Nu îţi va fi de niciun folos să incluzi în garderoba ta piese frumoase, dar în care transpiri excesiv sau te simţi inconfortabil. Optează pentru modele din bumbac, in, satin sau alte materiale fine şi uşor de purtat vara.

Iată TOP 7 piese de bază pentru outfit-urile de vară:

Tricouri

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR

Tricourile se număra printre cele mai uşor de purtat şi de asortat piese. Pentru vara alege tricouri din in sau bumbac, materiale ce permit pielii să respire. Este o idee bună să eviţi tricourile din materiale sintetice, deoarece acestea nu se pretează pentru temperaturi ridicate şi nu sunt foarte confortabile.

Poţi purta tricouri cu jeanşi, fuste, pantaloni scurţi sau lungi, însă pentru a le asorta uşor, alege culori neutre sau pastelate, precum bej, alb, roz pal sau lila.

Sandale

Sandalele de damă sunt o alegere inspirată pentru vara. Când vine vorba de încălţămintea de damă, ai o mulţime de modele în care să alegi, însă în anotimpul cald, sandalele sunt cea mai bună opţiune. Optează pentru câteva perechi de sandale de damă cu talpa joasă, pe care să le porţi în ţinute de zi. Sandalele de damă se asortează uşor cu fuste, rochii maxi, jeanşi sau seturi alcătuite din pantaloni scurţi şi tricouri.

Pentru ocaziile speciale, poţi avea în dulap o pereche de sandale de damă cu toc, în tonuri de negru, argintiu, auriu sau bej. Astfel, le vei asorta uşor cu mai multe piese vestimentare.

Rochii mini

Rochia mini este o super alegere pentru zilele călduroase de vară. Alege rochii mini din materiale prietenoase cu pielea, precum bumbacul. Nu uita că acestea nu trebuie să fie foarte scurte, altfel rişti să transformi ţinuta într-una vulgară. Rochiile mini se asortează uşor cu sandale, balerini, iar pentru ţinute casual poţi chiar să optezi pentru încălţăminte sport.

Rochii maxi

Dacă îţi doreşti ţinute uşor de alcătuit vara aceasta, alege rochii maxi, din materiale lejere. Poţi purta rochii lungi atât ziua, cu sandale cu talpa joasă, balerini sau adidaşi, cât şi seara, cu sandale elegante sau pantofi cu talpa ortopedică. Optează pentru cel puţin 2-3 modele în garderoba ta de vară. Poţi alege câteva rochii uni, dar şi câteva cu imprimeu floral, geometric sau animal prinţ.

Pantaloni scurţi din denim

Pantalonii scurţi din denim sunt alegerea ideală pentru ţinute simple de zi. Îi poţi purta cu tricouri, maiouri, cămăşi sau topuri. Alege jeanşi din denim de calitate, fără inserţii sau aplicaţii. Aceştia nu trebuie să fie foarte scurţi, în special dacă nu vrei să ai o ţinută vulgară. De asemenea, stai departe de blugii rupţi, deoarece aceştia rareori inspiră eleganta sau rafinament.

Seturile din pânză

Seturile din in sau pânză sunt o super alegere pentru ţinute de vară confortabile. Poţi alege seturi alcătuite din cămăşi şi pantaloni lungi, seturi cu tricouri şi pantaloni scurţi sau orice alt fel de combinaţii. Important este că materialul să fie unul calitativ. Alege culori uşor de asortat, deschise, numai bune pentru vara. Printre cele mai bune opţiuni se număra albul, nuanţele de bej şi tonurile pastelate.

Balerini

Atunci când nu vrei să porţi sandale sau dacă îţi doreşti să alcătuieşti ţinute office, balerinii sunt cea mai bună soluţie. Optează pentru modele clasice, cu vârf ascuţit său rotund, fără prea multe inserţii şi accesorii. Printre cele mai confortabile materiale se număra pielea naturală, cea ecologică, dar şi pânza.

Printre cele mai uşor de asortat piese vestimentare de vară se număra pantalonii scurţi din denim, tricourile. rochiile mini sau maxi, dar şi sandalele de dama. Atunci când alegi astfel de piese, ţine cont de stilul tău personal, dar şi de croiurile care îţi pun silueta în valoare.

Citește și: