• Un sat din regiunea spaniolă Galiția a fost scos la vânzare și costă mai puțin decât un apartament în Madrid sau Barcelona.
  • Cea mai mare casă din acest cătun unic are o suprafață de 300 m2. Al doilea este la fel de spatios, cu 280 m2. Iar al treilea, cel mai mic, are o suprafață de 140 m2.
  • La doar 25 km de această enclavă naturală se află frumosul oraș de coastă Ribadeo și celebra plajă Playa de las Catedrales.

Un sat din regiunea spaniolă Galiția tocmai a fost scos la vânzare și costă mai puțin decât un apartament în Madrid sau Barcelona, potrivit Idealista.

Pentru doar 160.000 de euro, cumpărătorul se va putea bucura de acest set de trei case construit în urmă cu mai bine de un secol în orașul Trabada, în regiunea Mariña Oriental (Lugo). Acesta este tot ce trebuie să știți despre satul spaniol de vânzare la un preț mai mic decât un apartament de oraș.

Cea mai mare casă din acest cătun unic are o suprafață de 300 m2. Al doilea este la fel de spatios, cu 280 m2. Iar al treilea, cel mai mic, are o suprafață de 140 m2.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Complexul, care se învecinează cu faimosul Camino de Santiago , are un teren imens de 25.000 m2, care poate fi separat dacă se dorește. Satul mai are două hambare vechi de un secol, o fântână, o cramă, un grajd și un cuptor de piatră, potrivit msn,com.

La doar 25 km de această enclavă naturală se află frumosul oraș de coastă Ribadeo și celebra plajă Playa de las Catedrales. Și mai mult, apropierea sa de coasta Cantabrică înseamnă că satul are o climă blândă pe tot parcursul anului.