• Camerele de la St. Regis Abu Dhabi încep de la aproximativ 410 $ pe noapte.
  • Apartamentul St. Regis de la colțul etajului 39 este renumit pentru peisajul panoramic.
  • Tratamentul facial de lux cu aur pur 24K este popular la hotelul St. Regis.
  • Locul ideal pentru o băutură este St. Regis Bar, renumit pentru Bloody Mary-ul său.


Unde mergi azi? St Regis. Hotelul se află în mijlocul orizontului impunător al orașului Abu Dhabi și este o oază de opulență și lux.

Ce îți oferă St. Regis?


Hotelul împarte clădirea cu una dintre cele mai noi atracții ale orașului – Aura SkyPool Lounge – cea mai înaltă piscină infinită la 360 de grade, unde poți admira orașul cu un pahar de prosecco în mână. Nu poți uita de terasa panoramică The View Dubai, un loc ideal pentru poze instagramabile.

Poți închiria apartamentul de la colțul etajului 39, renumit pentru peisajul panoramic. Poți vedea de aici centrul orașului Abu Dhabi, pe de o parte, și plaja privată a hotelului, pe cealaltă. Locul ideal pentru o băutură la orice proprietate St. Regis este St. Regis Bar; este renumit pentru Bloody Mary-ul său.

Recomandări

IRANUL ATACĂ ISRAELUL
INCENDIU PUTERNIC ÎN BUCUREȘTI
CUM A INVENTAT ZUCKERBERG „POKE”?
BILLIE ȘI LANA AU CÂNTAT LA COACHELLA
PREDOIU INTRĂ ÎN CURSA PENTRU COTROCENI
FLYFREE ZBOARĂ CU 16 ELICE

Vrei să te relaxezi? St. Regis Spa găzduiește opt săli de tratament cu foișoare și băi în aer liber, cabine de tratament private și saloane de îngrijire pentru bărbați și femei. Tratamentele emblematice includ un tratament facial cu aur de 24 de carate și o serie de oferte de wellness cu yoga și meditație. Alte facilități includ o sală de gimnastică, o piscină în aer liber și o piscină de vitalitate, terenuri de tenis.

Citește și