• Laguna Lakelands este cea mai mare zona locuită din provincia Phucket.
  • Proiectul în valoare de 2 miliarde de dolari va include vile pe malul apei, parcuri, o pădure tropicală și dealuri înverzite.
  • Președintele Executiv al Banyan Group, dorește să promoveze „sustenabilitatea socială” .

Insula pe care ești primit doar de la 10 milioane de dolari în sus. Cum îți sună asta? Ei bine Thailanda vrea să îi atragă pe bogații lumii în Laguna Lakelands, cea mai mare zona locuită din provincia Phucket.

Ce facilități va oferi Laguna Lakelands?

Proiectul în valoare de 2 miliarde de dolari va include vile pe malul apei, parcuri, o pădure tropicală și dealuri înverzite. Pasionații de ciclism au trasee speciale și parcuri dedicate bicicletelor montane. Cladirile vor avea grădini pe acoperiș pentru cultivarea legumelor și fructelor, un iaz cu pești și locuri în parc înconjurate de flori sălbatice native, toate acestea promovează un stil de viață axat pe durabilitate. Se așteaptă ca până la 5.000 de locuințe să fie construite în zonă în următorii cinci până la 10 ani.

Prin acest proiect, Președintele Executiv al Banyan Group, dorește să promoveze „sustenabilitatea socială” – o anomalie în lumea dezvoltării rezidențiale de lux și își propune să găzduiască aproximativ 8.000 până la 10.000 de oameni.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Dezvoltarea va avea magazine, servicii și destinații de luat masa pe malul lacului. De asemenea, va avea un club de plajă pentru rezidenți și un club comunitar cu piscine, terenuri de sport, terenuri de tenis și spațiu pentru alte activități recreative pentru diferiți membri ai familiei.

Citește și