• Cu familia sau în doi, o călătorie bine pusă la punct, înseamnă o vacanță reușită.
  • F. Ionescu: Grecia este principala destinație de plajă, pentru că există foarte multe chartere.
  • F. Ionescu: Tinerii preferă Santorini și Mykonos pentru apusurile și cluburile faimoase.

Afara e cald și poate ești deja cu gandul la vacanță, îți imaginezi cum atingi nisipul fin, iar briza mării îți flutură prin păr. Totul pare perfect, însă nu știi ce destinație să alegi? Vine în ajutorul tău cu mai multe idei Florin Ionescu, expert în turism.

Care sunt cele mai populare destinații de plajă pentru vara aceasta și de ce

„Principalele destinații de plajă se află într-o țară foarte apropiată și dragă nouă, și anume, în Grecia. Și asta pentru că putem ajunge aici atât pe calea aerului, prin multitudinea de chartere care există din foarte multe orașe ale României, începând cu București, Cluj, Timișoara, Suceava, Brașov și multe altele, către Creta și aici vorbim, atât de aeroportul din Heraklion, cât și de cel din Chania. Vorbim de asemenea de Lestos, Rhodos, Zakinthos și alte câteva insule, printre care și Santorini, atât de iubite datorită romantismului său. Altă posibilitatea de a ajunge în Grecia, tot foarte dragă nouă este și cu autoturismul. Pentru cei care preferă să meargă cu familia aceasta este principala cale de transport, pentru că aceștia vor merge către Halkidiki, cele trei brațe, dintre care două sunt accesibile publicului, iar al treilea este accesibil doar bărbaților”, a explicat Florin Ionescu, consultant în turism, pentru Aleph News.

Destinații romantice pentru cupluri

„Prima destinație este Santorini, datorită accesibilității, există charter și datorită celebrelor apusuri de soare care pot fi admirate atât din Fira, cât și din Oia. Această caldă care se suprapune peste vechea Atlantida este una dintre cele mai frumoase destinații votate în întreaga lume pentru croazierele romantice”, a adăugat Florin Ionescu.

Recomandări

CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL
PLAJELE DIN SINGAPORE, ACOPERITE DE PETROL
PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL

Citește și