• Poți aduce ace de siguranță în bagajul de mână? Dar un tac de biliard? Sau un glob de zăpadă.
  • Răspunsurile la aceste întrebări, în ordine, sunt da, nu și este complicat.
  • Am răspuns la câteva dintre întrebările pe care probabil vi le puneți cu privire la ce este permis în avion.

Sunteți gata să plecați într-o vacanță atât de necesară, dar vă faceți griji cu privire la ce puteți lua cu dumneavoastră în avion?

Am răspuns la câteva dintre întrebările pe care probabil vi le puneți cu privire la ce este permis în avion. De la limitele privind lichidele până la electronicele de care aveți nevoie în cabină.

În timp ce jucăriile sexuale sunt acceptate ca bagaj de mână în majoritatea țărilor, inclusiv în Statele Unite, există anumite restricții când vine vorba de țigări electronice în zboruri, deoarece dispozitivele ar putea lua foc în timpul transportului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Poți aduce o brichetă în avion?

Aproape toate tipurile de brichete convenționale sunt permise în bagajul de cală sau asupra ta în timpul zborului. Acestea includ brichetele BIC și alte brichete de unică folosință, precum și brichetele Zippo.

Cu toate acestea, în majoritatea țărilor, brichetele electronice, cu arc electric și cu plasmă sunt interzise la bord.

Pe măsură ce numărul călătorilor cu avionul crește, revenind la niveluri apropiate de cele ale unei epidemii, cresc și întrebările legate de protocoalele și regulile de zbor. De exemplu: Este guacamole un solid sau un lichid?

Pot să-mi iau vibratorul fără să fac o scenă la securitate?

Să vorbim puțin mai mult despre vibratoare. Deși majoritatea jucăriilor sexuale, inclusiv vibratoarele, sunt permise în bagajul de mână, conform Administrației pentru Securitatea Transporturilor, acestea pot duce totuși la o problemă.

Shan Boodram, un expert în intimitate, sugerează să scoateți toate bateriile sau să scoateți bateriile jucăriilor reîncărcabile înainte de a le împacheta. ,,Sau, găsiți o husă rigidă în care să o puneți și care să fie puțin mai mare, astfel încât butonul de pornire să aibă mai puține șanse să fie apăsat atunci când se aplică presiune pe geantă„, a spus ea.

De asemenea, există acum vibratoare cu setări de călătorie încorporate, pentru a le împiedica să se declanșeze într-un moment nepotrivit

Este în regulă să zbori cu iarbă acum?

În timp ce marijuana a fost legalizată pentru uz recreațional în 19 state și pentru uz medical în 37, aceasta este încă ilegală în conformitate cu legislația federală și, prin urmare, este restricționată în avioane, chiar dacă este tehnic legală atât în statul de plecare, cât și în cel de destinație.

Pot să-mi iau animalele de companie în avion?

Nu este întotdeauna practic să te organizezi cu animalele de companie în timpul călătoriei. Există reguli internaționale privind transportul animalelor de companie și există reguli impuse de companiile aeriene.

Potrivit The New York Times până la patru tone de diferite tipuri de unelte sunt confiscate la Aeroportul Internațional Newark Liberty într-un an obișnuit.