• Andreea are 15 ani și are grijă de frații ei de, 11 și 19 ani
  • Tatăl i-a părăsit, iar mama și-a luat două locuri de muncă pentru a-și ajuta copii
  • Dana Ștefan este unul dintre îngerii care vor să o ajute pe Andreea
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741

Azi, în cadrul campaniei Aleph NewsTu pe cine înviți la masa de Crăciun?  o cunoști pe Dana Ștefan.

Andreea, copila de 15 ani din Cluj, care își îngrijește cei doi frați în locul mamei ocupate cu serviciul, și-a găsit mulți îngeri gata să o ajute. Cazul ei prezentat la Aleph News a stârnit un val de generozitate. Dana Ștefan este unul dintre îngerii care vor să îi împrumute aripi fetei.

„M-a împins povestea ei care este tristă și care este tot mai des întâlnită la noi în țară. Este povestea unui copil ambițios, bun la școală, cuminte, harnic și este un copil care își dorește să învețe și să ajungă cineva, să își depășească condiția. Acești copii merită din suflet ajutați,” ne-a povestit Dana Ștefan.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

„Este nevoie în primul rând, de bunăvoință. (…) Trebuie să ai bunăvoință, să îți dorești să lași ceva în urma ta. După noi vor rămâne faptele, nu partea materială,” spune Dana.

Mesajul transmis de Dana pentru cei care nu știu, nu pot sau nu vor să ajute: „Le doresc ca măcar o zi să se pună în locul acestei fete. (..) Să nu ai căldură, să nu ai apă caldă, să nu ai confortul cu care noi, majoritatea, suntem obișnuiți. Și cel mai grav: să nu ai speranță. Să nu ai speranță că îți dorești ceva și se paote împlini.”