• Oana Hrehoreșen, o învățătoare din Dâmbovița, face voluntariat pentru copilul sărman și bolnav.
  • A fost profesor de fizică, iar acum este învățătoare în județul Dâmbovița.
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741.

Acum șapte ani, Oana, profesor de fizică în Dâmbovița, a simțit că poate face mai mult pentru elevii din comunitatea ei, nu doar să le predea mișcarea unui corp pe un plan înclinat.

S-a zbătut și a strâns bani pentru cei care aveau nevoie de operații și tratamente. Și-a dat seama că educația începe de când înveți să scrii și să citești și s-a făcut învățătoare. Acum, zeci de copii au un motiv să îl aștepte pe Moș Crăciun, pentru că ea e lângă ei.

„Sar în ajutorul copiilor de mult și ar fi fost culmea să nu o fac și pentru comunitatea în care îmi desfășor activitatea. Intrasem cu un vibe foarte bun, dar văzând-o pe Andreea m-ați emoționat foarte tare, pentru că vorbim despre acești îngeri din timpul anului. Acțiunile mele nu sunt solitare, să ne înțelegem. Eu mă bazez foarte mult pe solidaritatea oamenilor și am reușit în toți acești ani să mă înconjor de acești îngeri”, ne-a declarat Oana Hrehoreșen.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT