• Gregoire Vigroix, francez stabilit în România: Cred în România foarte mult.
  • Gregoire Vigroix, antreprenor, este implicat în 21 de firme ca investitor.
  • Gregoire Vigroix: România are un potențial de creștere enorm.

România. Țara mea. Și a ta. Unii au părăsit-o ca să își poată construi o carieră, alții au venit din alte țări și au numit-o simplu: acasă! Gregoire Vigroix, francez stabilit în România și antreprenor, vrea să facă România puternică.

„Eu sunt în România din 2007 deja. Sunt din Paris, sunt francez, dar România a devenit țara mea, fiindcă este o țară minunată și am învățat limba foarte bine. Între România și Franța este o proximitate culturală foarte puternică”, a explicat Gregoire Vigroix, pentru Aleph News.

„Din 2007, de când sunt aici, am observat că oamenii din România sunt foarte talentați, deschișu, muncitori și eu, ca antreprenor, fiind implicat în 21 de firme ca co-fondator sau investitor, forța de muncă m-a impresionat tot timpul. Din cauza asta, am lănsat 22 de firme aici, în România. Nu am nimic în Franța, dar am 22 de firme aici, în România. Pentru business, România este o țară minunată, cu creștere economică și o forță de muncă felxibilă și cu domenii garantate”, a adăugat el.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

„Eu, în primul rând, cu forța de muncă, lucrez cu ingineri și cu IT-iști. Aici în România, în țara noastră, cred că avem o putere care este destul de ridicată, iar pentru mine, ca ivestitor, cred că este cel mai bun loc la ora actuală, în Parlament„.

Citește și