• O studentă din Georgia a fost condamnată la 4 luni de închisoare în Insulele Cayman
  • Aceasta a mers la competiția sportivă a prietenului ei
  • Deși trebuia să rămână 2 săptămâni în carantină la sosirea în Insulele Cayman, fata a încălcat protocolul și s-a dus la competiție, fiind denunțată de către cei care o cunoșteau

O studentă de 18 ani din Georgia a fost condamnată la 4 luni de închisoare în Insulele Cayman, după ce a mers la o competiție sportivă de jet ski pentru a-și susține prietenul, relatează CNN.

Skylar Mack, studentă la Universitatea Mercer, a plecat pe 27 noiembrie spre Insulele Cayman, după ce a efectuat un test Covid la domiciliu – care a ieșit negativ, conform declarației bunicii acesteia pentru CNN.

Când a ajuns în Insulele Cayman, a fost din nou testată pentru Covid-19, testând din nou negativ, însă i s-a spus să rămână în carantină timp de 2 săptămâni.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Cu toate acestea, fata a decis să meargă la competiția prietenului ei, care urma să aibă loc peste 2 zile.

Participanții la competiție care o cunoșteau pe fată au denunțat-o pentru încălcarea autoizolării, iar ofițerii au arestat-o.

Inițial, i s-a dat o sentință de 40 de ore de muncă în folosul comunității și i s-a spus să plătească o amendă care să acopere cheltuielile cazării unde trebuia să-și ducă la bun sfârșit autoizolarea.

Skylar are de stat 4 luni în închisoare, iar familia ei a declarat că deși a greșit într-adevăr, nu trebuia să fie condamnată.

Conform reglementărilor Covid-19 din Insulele Cayman în ceea ce privește izolarea turiștilor la sosire, o „persoană care contravine acestui regulament comite o infracțiune și este pasibilă la o amendă de 10.000 de dolari și la închisoare de până la doi ani”.

Conform Associated Press, și prietenul ei a fost arestat și condamnat la închisoare.