- Daniel Cheregi consideră regulile impuse pentru redeschiderea teraselor aberante
- Calculele patronului timişorean arată că încasările ar fi doar de 5% din ce făcea anul trecut
- Daniel Cheregi spune că legislația este foarte ambiguă, iar normele nu sunt foarte clare
Chef Daniel Cheregi conduce unul dintre cele mai apreciate restaurante din Timişoara, dar nu vrea să deschidă încă terasa, deşi are dreptul.
Advertisment
Daniel spune că distanţarea meselor pe terasă îi reduce numărul de locuri la jumătate şi cum restaurantul rămâne închis, nu îşi poate acoperi cheltuielile.
„Ei ar fi trebuit să ne lase şi în interior măcar acelaşi număr de mese. Noi trebuie să angajăm toţi oamenii, chiria rămâne la fel. Materia primă, noi lucrăm cu materie primă de calitate şi foarte scumpă, este o loterie până la urmă.
Recomandări
Din ce am înţeles, nu ştiu că şi legislaţia este foarte ambiguă, nu sunt nişte norme foarte clare, să-ţi spună, am înţeles că după fiecare masă servită trebuie să ai o pereche de mănuşi, asta înseamnă că dacă fiecare ospătar are măcar opt mese pe zi înseamnă opt perechi ori trei chelneri cât sunt pe tură e 24 plus la bucătărie, măşti, viziere, soluţii de dezinfectat, deci propietarul este destul de dezavantajat, cheltuielile se dublează iar încasările scad”, declară Daniel Cheregi, Chef și patron al unui restaurant din Timișoara.
- LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 594. Netanyahu: Israelul este deschis unui armistițiu temporar și unui acord pentru eliberarea ostaticilor
- Statele Unite au acceptat avionul de lux Boeing 747, estimat la 400 milioane de dolari, din partea Qatarului
- Netanyahu anunță că Israelul „probabil” l-a ucis pe Mohammed Sinwar, liderul de facto al Hamas în Gaza
- Cum comunică vulcanii cu mediul înconjurător?NASA și Smithsonian au descoperit o nouă metodă de a detecta din timp erupțiile vulcanice
- Se retrage Elon Musk din politică? Miliardarul spune că „a făcut destul”. Ce se întâmplă în Administrația Trump