• New Delhi vrea să vaccineze 300 de milioane de oameni până la mijlocul anului 2021
  • În India sunt aproximativ 1,3 miliarde de locuitori
  • Țara a avut 148.994 de morți din cauza COVID-19 și 10.286.709 de cazuri de infectare

India face simulări de vaccinare pe manechine, înainte de a începe campania de imunizare la nivelul populației, scrie France TV Info.

New Delhi și-a propus un obiectiv ambițios: vaccinarea a până la 300 de milioane de oameni până la mijlocul anului 2021.

India a făcut, sâmbătă, simulări de vaccinare înainte de a lansa, poate chiar din această săptămână, o campanie masivă împotriva coronavirusului.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE

Personalul medical simulează vaccinarea pe manechine în centre special amenajate pentru viitoarea campanie de imunizare din toată țara.

India, a treia țară cea mai afectată de coronavirus după Statele Unite și Brazilia, și-a stabilit un obiectiv ambițios: vaccinarea a până la 300 de milioane de oameni până la mijlocul anului 2021.

Potrivit unui raport făcut public de AFP din surse oficiale, India a avut 148.994 de morți cauzate de COVID-19 și 10.286.709 de cazuri de infectare.

Serum Institute din India, cel mai mare producător de vaccinuri din lume, a stocat deja zeci de mii de doze din vaccinul Covishield dezvoltat de AstraZeneca, iar aproximativ 96.000 de angajați din domeniul sănătății au fost instruiți pentru a-l administra.

Marea Britanie și Argentina au fost primele țări care au autorizat vaccinul AstraZeneca / Oxford.