• Congresul american a început procedura de suspendare lui Trump
  • Donald Trump a fost pus oficial sub acuzare de către Camera Reprezentanților
  • Trump este primul președinte din istoria SUA împotriva căruia s-au inițiat două moțiuni de punere sub acuzare

Congresul american a început procedura de suspendare lui Trump, pentru a doua oară în ultimii ani. Practic, este singurul preşedinte al Statelor Unite care trece prin această procedură de două ori.

În emisiunea „Ochii pe mine!”, Vlad Craioveanu a discutat cu invitaţii săi despre provocările majore care îl așteaptă pe Trump, după ce îşi va încheia controversatul mandat.

Bogdan Nicolae, Coordonator Monitorul Apărării şi Securităţii: „Ne interesează ceea ce lasă în urmă ca moştenire politică, economică. Ca businessman cred că va continua să-şi desfăşoare activitatea. Cred că va rezista din punct de vedere al business-ului. A reuşit să revină cam de fiecare data când a avut un necaz. Deci, cred că o va duce bine.”

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
TU CREZI ÎN SACRIFICIU?
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
HATHAWAY ÎȘI FACE DEBUTUL PE TIKTOK
APPLE VINE CU UPDATE PENTRU IPAD-URI

Iulian Chifu, Analist politic: „Există un număr de cazuri care au rămas între paranteze ca urmare a imunităţii lui Donald Trump. Există şi elemente pozitive ale administraţiei Trump. A-l zugrăvi pe Donald Trump exclusiv prin partea sa negativă, care este mai degrabă personală, morală, emoţională, este contraindicate.”