• Vaccinarea, de pe hârtie la realitate. Deși lucrurile par simple și merg strună pe hârtie, în realitate campania de vaccinare presupune un efort de organizare și logistic impresionant
  • Guvern de supraviețuire sau guvern de reforme? De la instalarea în funcție, miniștrii Guvernului Cîțu  nu s-au remarcat prin niciun proiect major de reformă sau măcar o idee de reformă care să scoată scena politică din amorțeală.
  • Un ambasador grăbit. Adrian Zuckerman, trimisul lui Trump, părăsește România. Cum a ajuns Adrian Zuckerman ambasador în România, de ce a plecat, ce lasă în urmă, ce va urma?

Vineri, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai analizează organizarea și pregătirea pentru etapa a doua a vaccinării anti-Covid, ce s-a întâmplat în prima etapă, care sunt minusurile și plusurile, cum comunică și ce ar trebui să facă autoritățile pentru a convinge oamenii să se vaccineze.

De asemenea, vei afla ce e bine și ce rău în acțiunile de până acum ale guvernului de coaliție și ale partidelor parlamentare și de ce a plecat în grabă ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman. Nu lipsesc rubricile Topul săptămânii, Nedumerirea lui Cristoiu, Declarația săptămânii și O imagine cât o mie de cuvinte.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 15 ianuarie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
HATHAWAY ÎȘI FACE DEBUTUL PE TIKTOK
APPLE VINE CU UPDATE PENTRU IPAD-URI
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI