• Pizza ca-n România, nicăieri în lume
  • Alfred Dauteuil a venit cu originala idee de a combina pizza cu sarmalele
  • Un nou trend în țară – românizarea mâncării

Românul e român până la capăt. Tot meniul internațional a fost românizat. De la burgeri, până la pizza, toate conțin fie sarmale, fie mici.

De 1 mai poți să mănânci un ”quatro formagi”. Totuși tradițional gândul zboară apoi la grătare și la mici. Mai sunt și McMicii sau pizza shaorma. Lista e lungă și chiar bine venită. De-acum nu te mai cerți cu gașca legat de ce vrei să mânânci în oras.

Mai interesant e ce se întâmplă când pui la un loc două produse iubite de români. Pizza cu sarmale sau pizza cu mici. Astepam de acum, de ce nu, și pizza cu salată beuf.

Recomandări

PUTIN DISCUTĂ CU FICO
BIBI AMENINȚĂ REBELII HOUTHI
CIOLACU: AVEM COALIȚIE
FONTANA DI TREVI SE REDESCHIDE
ZELE CREDE-N ADERARE
NEGOCIERI FĂRĂ SFÂRȘIT