• Sloane Stephens a povestit despre realția ei de prietenie cu Serena Williams.
  • În trecut, Serena i-a fost mentor tenismenei din SUA.
  • Serena Williams a fost eliminată, joi, din semifinalele Australian Open.

Serena Williams, locul 10 WTA, s-a oprit, joi, în semifinalele de la Australian Open, după ce a pierdut în fața niponei Naomi Oasaka, scor 3-6, 4-6. Însă, tot joi a apărut un interviu spectaculos în care tenismena Sloane Stephens (SUA) a relatat cum s-a rupt prietenia dintre ea și Serena.

Se pare că totul a început în 2013, la meciul din sferturile Australian Open, pe care l-a câștigat în fața lui Williams, scor 3-6, 7-5, 6-4. Stephens a precizat că fostul lider mondial a avut un comportament ciudat după acel meci și că, din acel moment, Serena nu a mai salutat-o.

„Lumea crede că suntem prietene, dar e așa și așa”

Nu mi-a zis o vorbă, nici nu a mai discutat cu mine. Nici măcar nu m-a mai salutat când s-a uitat la mine. Nu ne-am mai aflat în aceeași încăpere de când am jucat în Australia. Sunt multe de spus de la momentul în care spunea lucruri drăguțe despre mine la momentul în care nu m-a mai urmărit pe Twitter. Lumea crede că suntem prietene, dar e așa și așa, asta e realitatea. Nu decizi să nu mai urmărești pe cineva așa, fără motiv, și să-l ștergi de pe messengerul de BlackBerry. De ce? Din ce cauză?”, s-a plâns Sloane Stephens, într-un interviu pentru ESPN, citat de Tennis World USA.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
CE ESTE TRENDUL BARBARA RHUBARB

Nu de puține ori, Sloane Stephens a spus că, în trecut, Serena Williams i-a fost mentor în tenis, iar într-o zi, fostul lider WTA i-a spus „Eu te-am creat!”.