• Adrian Bărar, liderul formației Cargo, a încetat din viață la vârsta de 61 de ani.
  • Era în stare gravă la Terapie Intensivă după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2.
  • Anunțul privind decesul lui Adi Bărar a fost făcut pe pagina de Facebook a formației.

Adrian Bărar, fondatorul formației Cargo, a murit în această dimineață din cauza COVID-19. Chitaristul avea 61 de ani și era internat de luna trecută în stare gravă pe Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara, intubat.

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat până azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Bărar! 15.01.1960 – 08.03.2021”, este anunțul făcut de Cargo, pe Facebook.

Mesajul este însoțit și de versurile: „Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând / VOI FI APROAPE DE VOI!”.

Recomandări

NICKI MINAJ FACE PRIMELE DECLARAȚII
ÎNCEPE ROLAND GARROS
EXTREMA DREAPTĂ PRIMEȘTE VOTURI
VREA PUTIN CU ADEVĂRAT PACE?
UK VREA REINTRODUCEREA ARMATEI
LIDERII SE ÎNTÂLNESC LA SEUL

În urmă cu două săptămâni, Adi Bărar a fost internat într-un spital din Timișoara, în stare gravă, fiind infectat cu Covid-19. Celebrul artist suferea, însă, și de alte boli.

Cargo a fost înfiinţată în Timişoara, în 1985, în formula: Adi Bărar (chitară), Carol Bleich (baterie), Tavi Iepan (chitară), Tibi Gajdo (bas), Dinel Tollea (clape) şi Nae Tarnotzi (voce). După mai multe schimbări de componenţă, Leo Iorga a fost cooptat ca solist. El a făcut parte din trupă până în 1989, an în care Ovidiu Ioncu, poreclit “Kempes“, a câştigat concursul organizat pentru postul de solist.