90 de şoferi au făcut spectacol pe drumurile din comuna Bulzeşti, județul Dolj! Cu motoarele turate la maximum, ei au încercat să-şi arate îndemânarea la volanul mașinilor de zeci de mii de euro, în prima etapă a Campionatului de Slalom Auto.

Sergiu este inginer în domeniul producţiei de maşini. De la 18 ani participă la competiţii auto. A cheltuit peste 20 de mii de euro ca să-şi transforme maşina într-una pentru raliu. Și a participat ca să-şi apere titlul de campion câştigat anul trecut.

Adrenalina. Să-mi descarc adrenalina, că prin oraş nu poţi. Chiar dacă, poate un pic o calci, dar nu te poţi risca”, a spus Sergiu Boncalo.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA

Timp de câteva ore, maşinile au gonit printre obstacolele de pe drumul din Bulzeşti. Miza cea mare a fost socializarea, după un an de restricţii, a spus Cătălin Ţiulete, unul dintre concurenţi.

Pandemia ne-a ţinut,cumva, departe şi de prieteni. Suntem un cerc de prieteni care reuşim să mergem împreună să povestim, să shareuim tot felul de informaţii legate de tehnica maşinilor”, a spus Cătălin Țiulete, concurent.

Competiţia ar fi trebuia să se desfăşoare fără spectatori. Dar peste o sută de persoane şi-au găsit loc prin pădurea de pe marginea drumului şi au profitat de o ieşire în aer liber. Mai ales că unii au străbătut jumătate de ţară pentru acest moment.

„Eu sunt de la Cluj. Am venit pentru eveniment. Foarte frumos o ieşit, până acuma.(…) Mie mi se pare chiar foarte ok că ne-au lăsat, cu spectatori, să putem discuta între noi, să mai schimbăm două-trei vorbe.”, a povestit Alex, spectator.